Care Bears, Roger Ver og Tesla shenanigans: Dårlige kryptonyheter i uken

Sjekk ut ukens Bad Crypto-podcast.

Mens Bitcoin holder seg under taket på $ 12 000, kan du velge mellom fremtidige prisforutsigelser. De Winklevoss Brothers si at mynten vil nå $ 500 000 , og kanskje til og med $ 600 000 hvis regjeringer begynner å inkludere det i sine valutareserver. Tvillingene satte ikke en dato for den spådommen, men Ecoinometrics, et dataanalysefirma, mener at mønsteret etter halvering peker til en pris på $ 41.000 før slutten av året. Bitcoin vil da treffe seks tall i midten av april , sier de.

Eller du kan ta råd fra Max Keizer

RT-verten ser på Warren Buffetts nylige investeringer i Japan som et tegn på at Sage of Omaha går ut av dollar. Bitcoin, sier han, vil snart se høye tider .

Buffett selv har kalt Bitcoin Trader „rottegift i kvadrat“, men han er ikke den eneste personen som er skeptisk til digitale valutaer. Brukere på Reddit har avdekket en tråd som viser svaret på Satoshis første innlegg . Det ser ut til at ingen likte det … bortsett fra Hal Finney.

Roger Ver føler det på samme måte nå om Bitcoin ABC . Den nye Bitcoin Cash-gaffelen ønsker å implementere en „coinbase-regel“ som vil flytte 8 prosent av nye Bitcoin Cash til et utviklingsfond. Spørsmålet er hvem som får beholde Bitcoin Cash-navnet. Ver vil være sikker på at det ikke er ABC.

I vennligere nyheter vil indisk utveksling CoinDCX holde et kurs for online-opplæring og blockchain-sertifisering . Selskapet håper å nå 50 millioner brukere i India. Portbase, en leverandør av logistikkløsninger, har fullført den første fasen av integrasjonen med blockchain-plattformen Tradelens. Selskapene skal styre drift og prosesser for havner i Amsterdam og Rotterdam. Og Spartan Black, et asiatisk kryptokursfond, ser gode ting i vente for Polkadot . Prisen på den nye protokollens DOT økte med 200 prosent innen åtte dager etter lansering, og analytikere tror det fortsatt har en vei å gå. Protokollen skaleres raskt, koster mindre enn Ethereum, og er laget av Gavin Wood som var ansvarlig for mye av Ethereums utvikling.

Polkadot er ikke den eneste blockchain-protokollen som kan være nyttig i fremtiden

FinID er et brasiliansk prosjekt utviklet gjennom CPqD, et forsknings- og utviklingssenter for telekommunikasjon. Prosjektet har som mål å bruke blockchain til å lage suverene, desentraliserte digitale ID-er.

Tommy Leas, også kjent som DJ PLS & TY, har brukt Foundation, den Ethereum-baserte kunst- og kulturplattformen, til å lansere vinylen „Very Special“ EP . Plattformen selger tokens som kjøpere kan innløse for en fysisk vare, og hever prisen i tråd med etterspørselen. Leas startet sin plate i begrenset utgave på $ 50. Tolv salg senere selger den for $ 68,27.

Hvis den prisen høres ut som en stjele, hører du hva en Tesla-ansatt hørte nylig. Ansatte ble kontaktet av noen som tilbød dem $ 1 million dollar i verdi i retur for å plassere skadelig programvare på Teslas datamaskiner. Hackeren planla å kreve 4 millioner dollar for ikke å publisere selskapets stjålne data på nettet. Men den ansatte fortalte FBI og jobbet sammen med politiet for å fange hackeren. En russisk statsborger, Egor Igorevich Kriuchkov, er siktet.

Til tross for at hun hadde så ærlige arbeidere, har Teslas aksjekurs vært mindre enn fantastisk . Aksjen falt 4,7 prosent på en dag, etter selskapets beslutning om å selge aksjer for å skaffe kapital. Zoom zoomet imidlertid opp 41 prosent på en dag. Det gir en økning på 571 prosent i år.

Og til slutt vil Care Bears bli med Cryptokitties og Atari i den blockchain-baserte spillverden The Sandbox. Åttitallet leker vil gi ut NFT-er som spillere kan bruke i Care-a-Lot miljøet. Hvem hadde spådd det?

Dieser Eintrag wurde in Bitcoin veröffentlicht.