De kans dat de Bitcoin-prijs 17.000 dollar raakt dit jaar zeer laag – Analist

Cane Island Alternative Advisors‘ Timothy Peterson heeft voorspeld dat als de Bitcoin Prijs boven de $12.000 gaat, de kans op een stijging van $17.000 dit jaar slechts 30 procent is.

De alternatieve adviseur deed deze voorspelling na rapporten die beweerden dat zodra Bitcoin het $12.000 verzet breekt en boven dat niveau uitstijgt, de crypto-koning gegarandeerd $15.000 of $17.000 zou raken.

Peterson legde in een andere tweet uit dat de kans dat Bitcoin dit jaar een recordhoogte bereikt tussen de 10 en 18 procent ligt. Hij ging uit van de voorspelling op zijn onderzoek, getiteld „Bitcoin Spread like a Virus“, die zei dat de prijs van Bitcoin op de lange termijn wordt beïnvloed door het groeipercentage op de lange termijn.

Te midden van de hoge volatiliteit in de crypto-markt zei Peterson dat de prijs uiteindelijk zal neigen naar waarde en dat het aantal gebruikers de prijs zal aandrijven, die een groeifunctie zal volgen.

Bitcoin-prijs 12.000 dollar weerstand

In de afgelopen twee weken is de Bitcoin-prijs er niet in geslaagd om de afgelopen 12.000 dollar te breken. Toen de prijs bleef stijgen en de 12.000 dollar zou bereiken, werd de crypto zo veel verkocht dat de prijs onder de 12.000 dollar bleef. Naar verluidt was de verkoopdruk van Bitcoin op de tweede dag van augustus zo groot dat Bitcoin Trader naar beneden ging naar $11.000 voordat het zich vestigde op $11.071.

10 dagen later kwam de verkoopdruk de dag erna tot uiting toen de prijs terugging naar $11.392 en de crypto langzaam steeg en nu handelt op $11.855. Cama 2020 van controverses in de daily chart, een duidelijk stijgende driehoek kan worden gezien, waarvan een resolutie een voordeel kan zijn dat $12.000 zal veranderen als Bitcoin’s nieuwe steun, zei Ethereum World News.

MaicPoopCannon Bitcoin-prijsanalogie

MagicPoopCannon, een andere analist voorspelde ook dat een uitbraak voor Bitcoin boven de $10.600 waarschijnlijk de $14.000 zou kunnen doen overstijgen tot $17.200.

De analist tekende een analogie om zijn voorspelling te verklaren. Over tijden gesproken, BTC heeft de dalende zwarte trendlijn getest. Toen het de eerste keer gebeurde in 2017, was er echt geen „trendlijn“, maar het was een scherpe piek.

Opnieuw legde hij uit dat toen het in 2019 werd getest, er scherpe omkeringen van de spil waren, terug naar de keerzijde. Daarna heeft BTC er in februari nog wat meer tijd aan besteed, voordat het uiteindelijk naar de neerwaartse kant kelderde. Nu, zegt hij een paar maanden later, bij de dalende zwarte trendlijn – alleen deze keer, besteden we nog meer tijd aan het testen ervan. Er is dus duidelijk een toename van de tijd die BTC rond deze trendlijn doorbrengt, en dat zou een indicatie kunnen zijn van een aankomende uitbraak. Bovendien zegt hij dat BTC er een paar keer bovenuit is gebroken. Dat is dus ook opmerkelijk.

Bitcoin die $17.000 raakt, kan alleen gebeuren als er uiteindelijk $12.000 wordt gebroken. Om dit te laten gebeuren, denken sommige analisten dat er eerst een consolidatie op het huidige niveau moet plaatsvinden. In een recent rapport gaf de consolidatie van Bitcoin met $9.000 voor twee maanden de impuls om $10.000 met een aanzienlijk volume op 27 juli uit te halen.

Dieser Eintrag wurde in Bitcoin veröffentlicht.